ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

visitors

counter www.com2.gr

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

SUPER GIRLS


Οι 5 πιο σέξι Βρετανίδες..!

Κίλεϊ Χέιζελ
Από το 2007 βρίσκεται στις πέντε πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, οπότε δεν θα μπορούσε και από την ανάλογη λίστα του ΜΕΝ 24. Είναι ένα μοντέλο, που έχει κάνει κατά καιρούς τους Βρετανούς περήφανους με τις φωτογραφήσεις της και τις δουλειές της.




Η 26χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός, στιχουργός και κριτής του X- Factor..
παρόλο το χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ, δεν χάνει τη σεξουαλικότητά της.Στην Αγγλία είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του κοινού, ενώ η μέχρι τώρα καριέρα της έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Το 2010 μπορεί να χαρακτηριστεί ως και η χρονιά της, μιας και έχει κερδίσει τα βραβεία: Woman of the Year, British Single (Fight For This Love), Best Dressed, ενώ το περιοδικό FHM την ενέδειξε στην πρώτη θέση με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.


Η Κέιρα Νάιτλι γεννημένη στο Τέντινγκτον του Λονδίνου το Μάρτιο του 1985, έχει καταφέρει μέσα από το ταλέντο της και τη δουλειά της να κερδίσει το σεβασμό των συμπατριωτών της και όχι μόνο. Η ομορφιά της έχει κάνει μεγάλη μερίδα του αντρικού πληθυσμού να τη θαυμάζει. Έχει ασχοληθεί με τις φιλανθρωπίες και είναι υπέρμαχος των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Έχει σχέση με τον Ρούπερτ Φρεντ, αλλά δε σχεδιάζει να παντρευτεί. Έχει αρνηθεί ότι πάσχει από ανορεξία, ενώ είχε δηλώσει ότι αν συνεχίσει να δουλεύει σε υψηλούς ρυθμούς θα μισήσει ότι αγαπάει. Γι’ αυτό και το… έριξε στις διακοπές, για να βρει τον εαυτό της.



Κέλι Μπρουκ.Πρόσφατα σας γράψαμε για το μοντέλο και ηθοποιό από την Αγγλία. Όμως, δε γίνεται να είναι μία από τις πιο εκρηκτικές γυναίκες στον κόσμο και να λείπει από τη χρυσή πεντάδα με τις πιο σέξι Βρετανίδες του ΜΕΝ 24. Το περιοδικό FHM την έχει αναδείξει στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες: 5η το 2006, 17η το 2007 και 3η το 2008. Ενώ, πρόσφατα υπέγραψε με το Playboy για να κάνει γυμνή φωτογράφηση, έναντι του ποσού των 500.000 $.



Κέιτ Μπέκινσεϊλ.Από το 1991 έως σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε 29 περίπου ταινίες. Έχει αποσπάσει 10 τίτλους μεταξύ των οποίων της καλύτερης ηθοποιού, της καλύτερης ηρωίδας και της καλύτερης γυναίκας ηθοποιού. Ήταν παντρεμένη με τον Μάικλ Σιν, με τον οποίο και έχει δύο παιδιά. Στη συνέχεια χώρισε για να παντρευτεί στην Καλιφόρνια τον σκηνοθέτη του Underworld, Λεν Ουάισμαν. Το 2009 το Esquire την ανέδειξε στην πιο σέξι γυναίκα του κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου